Paparazzo

Aca Bulić prisluškivao Kačavendu pa pale prijetnje?

357views

Kontroverzna rijaliti učesnica Milena Kačavenda, otkrila je pred ulazak u rijaliti Zadruga 7 Elita da je dobijala prijetnje od Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Milenin prijatelj sada je otkrio da je ona teško podnijela te prijetnje, kao i da je situacija u njenom domu bila dramatična kada je saznala da ju je Bulić svo vrijeme prisluškivao.

Milena Kačavenda

– Rekla je da je dobijala ozbiljne prijetnje od Ane i da se ona pozivala na tog Bulića, ja njega ne poznajem, ja sam iz nekog drugog svijeta. Dobijala je pretnje, bila je uzrujana zbog toga, čudno je bilo da dobije prijetnje, preko posrednika – rekao je Milenin drug u emisiji “Porodice Elitnih”.

Milenin drug je otkrio da je ona bila van sebe kada je saznala da je svo vrijeme bila prisluškivana.

Dragan Bulić Aca, Ana Ćurčić i Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Snežana Krstić)DRAGAN BULIĆ ACA, ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA (FOTO: RINGIER/SNEŽANA KRSTIĆ)

– Prijetnje, ne da je on njoj prijetio da će je ubiti, nego da ga ne spominje, jer ako bude spomenula, biće ko zna šta. To je bilo dramatično kada je shvatila da je svo vrijeme prisluškivana. Ne znam šta je pozadina, to je njihov dogovor u vezi toga, odnosa između njih da nešto ne izađe na vidjelo – izjavio je on, a prenosi Pulsonline