Paparazzo

Adil ispričao šta se dogodilo u noći koja mu je promijenila život

383views

Pjevač Adil Maskutović nikada nije krio da mu je od samog početka karijere velika podrška bio njegov tast Džej Ramadanovski. On se nedavno u jednom razgovoru za Grand prisjetio momenta kada je snimao prvu pjesmu, a otkrio je kako je teklo snimanje na kome su osim Džeja bili Sinan Sakić, Acko Nezirović i Futa.

admiral casino

Prvu pjesmu je sam napisao, ali mu je tada tast ponudio da je snime kod čuvenog Aleksandra Radulovića Fute i nije pogriješio u tom stavu.

Adil o Sinanu i Džeju

Adil o Sinanu i Džeju

-Pjesmu „Ne mogu bez tebe ja“ sam ja napisao, kada sam uradio demo verziju, pustio sam pokojnom Džeju i pitao ga za mišljenje. On je što se kaže odlijepio, baš mu se dopala i pitao me je ko je radio. Tada mi je rekao da misli da mogu bolje da otpjevam i rekao da idemo kod Fute u studio – rekao je on za Grand.

Adil o Sinanu i Džeju

Adil kaže da mu je bila posebna čast sto su pored Džeja na snimanju bili Sinan i Acko, ali priznaje da je u jednom momentu Futa morao da prekine rad u studiju.

-Poslije par dana smo otišli kod njega, sa mnom kao podrška je krenuo veliki Sinan Sakić, Džej, bio je tu i Acko Nezirović, sve pjevačine i legende. Ušao sam u gluhu sobu i krenuo da pjevam tu pjesmu na neko. Kada se producira vokal, onda treba da se sluša jedan čovjek, to je u tom momentu trebao da bude Futa, međutim producenti su bili Džej, Sinan, Acko i Futa – kazao je Adil i ispričao kako je tekao proces rada na pjesmi:

-Krenem ja da pjevam, kaže mi Džej stani, pa mi pokaže neki svoj način, ja ponovo krenem kao što mi je Džej rekao, kaže mi onda Sinan stani, i krene da mi pokaže neki svoj način. Ja stanem i ne znam šta je ljepše, onda krene Acko i ja na kraju nisam znao kako da otpjevam. To je trajalo ubeđivanje kako da se pjeva refren, onda je Futa prekinio i rekao da dođem sutra kada budemo sami. Tada je Futa uzeo gitaru, svirao neke stare pjesme, oni su pjevali i malo popili i moram da kažem da će mi to veče ostati u sjećanju do kraja života – rekao je on u emisiji „Bez Filtera“

 

 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/Grand.online