Paparazzo

Adil podržao muzičara koji osniva POLITIČKU PARTIJU!

286views
Pevač Adil Maksutović na svom Instagram profilu, podelio je priču o kolegi muzičaru Stefanu Kamberoviću, koji je zbog nedostatka posla u muzici odlučio da osnuje svoju političku partiju.


U prijateljskom razgovoru Stefan je otkrio Adilu da je izrevoltiran činjenicom da je sprečen da obavlja svoj posao i prehrani porodicu, što ga je dovelo na ideju da stvori Romsku političku partiju- Ako se kandidujem na lokalnim izborima svi Romi iz Leskovca, Niša, Vranja, Bujanovca, Surdulice glasaće za mene! Pošteno brate radim za državnu platu, a pomognem narodu… Možda ću uspeti da im svima uvedem kanalizaciju, struju, vodu, asfalt, da ih sklonimo sa deponija i obezbedimo neki privremeni smeštaj– rekao je Kamberović Adilu.

Maksutović je ovu ideju podržao odmah i rekao da će se potruditi i da ga medijski eksponira, a zatim su se muzičari uputili u knjižaru kako bi se na vreme edukovali o potrebnim stvarima.

Međutim, Adil je imao i jednu duhovitu opasku a pro po kupovanja knjiga- Može sve to u vezi političke partije i bez knjiga!

Foto: Instagram

6 Comments

  1. Wonderful post however I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit further. Thank you!

  2. fabuloso este conteúdo. Gostei bastante. Aproveitem e vejam este site. informações, novidades e muito mais. Não deixem de acessar para aprender mais. Obrigado a todos e até mais. 🙂

Comments are closed.