Showbiz

Ajša Kapetanović proslavila sinu prvi rođendan, pa se oglasila: “Mama nije izdržala”

300views
Pevačica Ajša Kapetanović i njen suprug Adi Dogić su upriličili gala slavlje povodom prvog rođendana njihovog naslednika. 

276325816_754291462202671_488286996878973101_n (1) (1).jpgPonosni roditelji nisu mogli da sakriju radost i uzbuđenje što njihov jedinac slavi prvu godinu života, i nisu se štedeli kako bi samo najbolje prištili svom mezimcu.

Pevačica je putem Instagrama podelila delić atmosfere sa rođendana na kom je sve bilo u znaku malenog Kana.

Screenshot_20220320-235408_Instagram.jpg

Torta sa slavljeničkim imenom, zatim plavi baloni bili su samo deo rođendanskog slavlja koje su upriličili u Nemačkoj, gde i žive.

– Mama nije izdržala da ne postavi sliku. Moja ljubav – napisala je ponosna majka uz fotografiju sa naslednikom koja je raznežila njene pratioce.

Screenshot_20220320-235411_Instagram.jpg

Podsetimo, pevačica se pre nekoliko godina preselila u Nemačku, a ubrzo zatim i tajno venčala sa tadašnjim momkom koji se zbog nje doselio iz Bosne. Nedavno je za Grand Online govorila o majčinstvu, ali i o velikom povratku na scenu koji bi trebalo da se desi uskoro.

– Već sam navikla na ulogu majke, našli smo svoj ritam i uživamo u zajedničkim trenucima. Za sad smo u Nemačkoj, gde se konačno smiruje i situacija sa kovidom, pa počinjem i sa nastupima. Već sam počela i da pravim planove za povratak na scenu i u potražnji sam za dobrom pesmom, nadam se da ću do proleća naći pravu. Za sad tražim brži narodnjak, pa ćemo videti, jako se radujem – izjavila je Ajša, a nedavno je i drastično promenila imidž.

Dugu i tamnu kosu prefarbala je u plavo i skratila na paž, što je izazvalo različite reakcije na društvenim mrežama.

– Nova plavuša je u gradu – napisala je tad pevačica. I dok su neki od fanova tvrdili da je neprepoznatljiva zbog promena, većina se složila da joj plava zaista pristaje.

ajsa.jpg

Foto: Instagram