Zanimljivosti

Akcioni triler “Dečko ubija svijet” od danas u kinima

204views

Jedan od najtalentovanijih i najangažovanijih glumaca svoje generacije, perspektivni Bill Skarsgard briljirao je u svom najnovijem projektu, akcionom trileru „DEČKO UBIJA SVIJET” (BOY KILLS WORLD).

Mladi Šveđanin, sin legendarnog Stellana Skarsgårda, nakon zapaženih uloga u filmovima „Atomska plavuša”„To” i „To – Drugo Poglavlje”„John Wick 4″ i mnogim drugim, tumači naslovnu ulogu u filmu DEČKO UBIJA SVIJET (BOY  KILLS WORLD), koji nas opominje svojom sirovom emocijom.

Ukoliko vas oduševljavaju filmovi koji u vizuelnom smislu nemaju konkurenciju, čija je priča surovija od skoro svega što ste ikada vidjeli i koji svojom slojevitošću šalju poruku koja se ne smije ignorisati, onda ste vi dio publike koja od 13. juna neće propustiti ovakvu priliku da iskusi poseban kino doživljaj.

O FILMU: Radnja ovog akcionog filma smještena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluhonijemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dječiju maštu i postane oruđe smrti.