Showbiz

Aleksa Savić zbog ljubavi završio kao ulični svirač!

254views
Prolaznici na keju u Zemunu bili su ovih dana u šoku kada su prepoznali da je ulični svirač koji ih zabavlja uprkos prohladnom vremenu niko drugi do jedna od najvećih mladih zvezda u regionu- Aleksa Savić.
Zaintrigirani čudnim dešavanjem i zagledani u nekadašnjeg učesnika “Pinkovih zvezda” i nekompromitovanog finalistu “Zadruge” niko nije ni primetio da sa strane stoje kamere koje beleže sve, te da je moguće da neko od njih postane akter spota za njegovu prvu pesmu “Šnala”.
Foto:Miroslav Obradovic
Naime, Aleksin producentski tim okupio je ekipu koja je tokom dva dana u dva grada na različitim lokacijama snimala kadrove za video klip za njegov prvenac a jedna od scena u spotu koji će imati, kako saznajemo, paralelnu filmsku radnju, je i taj kada zbog ljubavi postaje ulični svirač.
  • Mnogo je ljubavi, kreativnosti i energije uloženo pre svega u pesmu a potom i u spot, i jedva čekamo da čujemo i reakcije publike. Izuzetna mi je čast što sam pevač čijom pesmom će započeti jedan jedinstveni projekat u svetskim okvirima pod nazivom “Opačićevo”, i hteo bih da se zahvalim Banetu Opačiću na ukazanom poverenju- rekao je Aleksa, a nakon njega uslediće još čitava serija pesama koje je slavni autor uradio za mlade, neafirmisane pevače u okviru svog autorskog projekta.