Paparazzo

Aleksandra Mladenović priznala šta je sve korigovala na sebi, a zbog ovoga se pokajala

291views

Većina pjevačica sa naše estrade podvrgla se trendu estetskih korekcija, a izuzetak nije ni Aleksandra Mladenović.

Iako se Mladenovićeva nije drastično promijenila od svog pojavljivanja na javnoj sceni, nekoliko korekcija ne može da negira, a priznaje da je jedna od impulsivno donijeta bez previše razmišljanja.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 30042024 FOTO FILIP 1 ok

Aleksandra Mladenović operacije

– Imala sam emotivne probleme i u cijelom tom haosu sam pumpala usne. Onda sam se u nekom trenutku, kada sam malo sazrela, vratila da sve to izvadim. Tada sam stvarno bila emotivno razorena i nisam imala potrebu za tim, ali sam se tako smirila. To je bila mladost-ludost, i sad sam mirna – priznala je nedavno za domaće medije.

Iako je jasno da je korigovara grudi, nedavno je demnatovala spekulacije da je operisala nos.

-Što se tiče malog nosića svi me pitaju da li je moj nosić. Moj je nosić – rekla je Aleksandra u jednoj Grandovoj emisiji.

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 35 ok 1

Inače, Aleksandra se svojevremeno susrela sa ozbiljnim problemom cyber nasilja o kome je javno govorila.

-Sada mi je sve to zabavno, ne vrijeđa me i ne pogađa. Naučila sam da ne treba da čitam sve to. Ali ljudi imaju predrasude. Oni misle da mi poznati ne idemo u wc, da ne spavamo, da ne jedemo. Svi smo mi ljudi, bili poznati ili ne. Mada tužno mi je i žalosno što po nama uvijek idu drvlje i kamenje, a u stvari mi smo tu da pjevamo i uveseljavamo narod. Radimo najljepši posao! Ne treba mi ništa da komentarišemo već samo da pjevamo. Ne možeš da udovoljavaš ljudima- poručila je Aleksandra.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/Grand.online