Paparazzo

AMAR GILE SE ŽENI Pevač nakon razvoda ponovo zaljubljen: “VOLIMO SE” (VIDEO)

102views
Prošla godina za pevača Amara Gileta bila je turbulentna, kako na ljubavnom tako i na privatnom planu, a ova će mu početi u radnoj atmosferi i znaku posla, te će tako u novogodišnjoj noći biti sa svojom ekipom i družiti se sa publikom.
– Ma dovoljno sam ja izlazio i provodio se, godinu i nešto, tako da više sam za rad, nekako m i odgovara da sam u kombiju sa svojom ekipom i da pevam – rekao je Gile za Grand Online.amar gile jasarspahic (4).JPG

Kada sumira utiske 2021. godina nije bila dobra na poslovnom planu, međutim na privatnom je bila i više nego uspešna, te je mogao u potpunosti da se posveti svojoj porodici.

– I jeste bila dobra i nije… Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali ajde da kažem lepa je bil, jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voleti se  rekao je pevač.

Gile nakon razvoda uživa u ljubavi sa svojom izabranicom, a kako nam je otkrio ima ozbiljne planove, te ne čudi ako u narednoj godini ponovo stane na ludi kamen.

– Nešto sam planirao, ali ajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se – kaže pevač.

amar gile jasarspahic (1).JPG

Paketiće za sina već je pripremio, a praznična atmosfera već je zavladala u njegovoj porodici, međutim ovakvi znaci pažnje nisu samo za praznike već se pevač trudi da svakodnevno bude posvećen svom detetu i bude što bolji roditelj.

– Ja kad god ga vidim uvek mu nešto kupim, ja sam njegov paketić… Svaki dan ga ili nazovem ili mu nešto kupim, tako je to kad si roditelj – kaže on.

Na poslovnom palnu sprema brojne novitete kojima će obradovati svoju publiku.

– Neću da obećavam, ali mislim da će pesma izaći do Nove godine, jedna balada koja govori o mom životu i po meni će to biti najveći moj hit do sada – kaže Gile, koji tvrdi da je bakšiš sa nastupa vraćao publici i da nije od onih pevača kojima je najbitnije da se dobro zaradi na svirkama:

gile.jpg

– Svi znaju koliko kolege uzimaju, to je javno, ima i na Jutjubu, međutim ja sam vraćao bakšiš ljudima, meni ne treba, ja sam dogovorio svirku koliko treba i to je to. Imao sam priliku da uzmem brdo para, ali me ne zanima, vraćao sam, znaju to ljudi.

Ceo intervju sa Amarom Giletom pogledajte u videu ispod!

Izvor: Grand online

2 Comments

  1. Žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Zar nikad nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u ukrajini na poslovnom summitu. Susrećem čovjeka po imenu dr. ALABA bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me muškarac za kojeg sam se htjela udati napustio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Jako sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo ovog mađioničara, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao k meni i ispričala sam se da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udam. Nisam vjerovao jer je dr. ALABA samo pitao moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Eto, sad smo sretni u braku i čekamo našu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretni u braku i čekamo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegova e-mail adresa je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj +1(425) 477-2744

  2. Any robust hands pre-flop or any massive washout
    bring ought to be competed aggressively as inactive perform once many chips
    are determined might abandon anyone short-stacked.

Comments are closed.