Horoskop

Astro znak u koji nikako ne treba da se zaljubite

259views

Kako astrolozi tvrde u jedan znak Zodijaka nikako ne treba da se zaljubite i to iz više razloga.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer uprkos tome što ima srce od zlata, on oko sebe ima podignute zidove. Morate se potruditi ako mu se želite približiti. Odgurnuće vas od sebe u nadi da ćete se još malo više potruditi.

astrology-g860555323_1920.jpg

Njegova ljubav nije ni malo jednostavna, ali znamo da najbolje stvari u životu to nikada nisu. On sluša više od onoga što govorite i zaista mu je stalo do toga i zapamtiće stvari kojih se ni vi nećete sećati i poznavaće vas bolje od bilo koga. I vi ćete se osećati kao da ga poznajete ceo svoj život.

Nemojte se zaljubiti u Raka jer mu je previše stalo. Stalo mu je do toga kako se osećate i uvek će biti tako oprezan da nikad ne kaže ili ne učini pogrešnu stvar. Izvinjavaće se previše i pitaćete se zašto to radi, ali on samo želi da vi budete srećni.

time-g275cca95b_1920.jpg

Mnogi kažu da je on najosetljiviji znak Zodijaka, ali svakako da će vas naučiti mnogim lekcijama. Pre svega da drugačije gledate na situacije, ali i da budete oprezniji. Videćete kako se menjate jer ćete odjednom da počnete ne samo da brinete o sebi, već i o svima oko vas i o uticaju vaših dela i reči na njih.

Jedna od njihovih najčešćih karakteristika je nesigurnost što vam ože ozbiljno zasmetati. Odvešćete ga na žurku i primetićete da je malo nervozan je u takvim situacijama postaje stidljiv. Ne funkcioniše dobro u velikim grupama, ali ako ga neko povuče u stranu i razgovara sa njim jedan na jedan, on se razvedri i opet postaje ta osoba koju volite.

alphabet-g220a714a8_1920.jpg

Mada su jedni od retkih kojiuvek slušaju svoje srce, često mogu imati nelogične izbore. On je zaista tvrdoglav kada je u pitanju ono što želi, a to možda  uključuje i vas. prenosi Zadovoljna.rs.

Foto: Pixabay