Showbiz

BANE LALIĆ I MVP sa drugarima predstavljaju album NA SLOBODI kroz mini koncert (VIDEO)

267views
Bane Lalić i MVP ljubiteljima dobre muzike i pozitivne energije predstavljaju dugo očekivan koncert koji je snimljen u zanimljivom ambijentu istorijskog studija 6 PGP-RTSa.

BANE LALIC & MVP - KONCERT STUDIO  6.00_04_42_07.Still006.jpg

Prisutni drugari, mnogobrojne poznate ličnosti, su uživali u mini koncertu na kom je predstavljen album „Na slobodi“.

2.jpg

„ Svaka nota ima svoju boju, frekvenciju i vibraciju, i svi to prihvatamo na univerzalan i subjektivan način. Sloboda je to subjektivno, a ovaj album posvećujem svim ljudima koji bez rezerve prate svoja osećanja. „ izjavio je kantautor Bane Lalić i dodaje

„ Muzika je najkompleksniji medij i dok je slušamo prolazimo kroz razna raspoloženja. Koncert otvaramo pesmom „ Igraj sad, nije bitno ko svira „ sa kojom apelujemo svim autorima da vode računa na koji način se izražavaju kroz muziku. Industrijalizacija muzike nas sve više udaljava od samog korena i istine koje je jedini preduslov za prava i velika umetnička dela. Danas se tehnologija koristi pogrešno u cilju kratkoročnog i materijalnog zadovoljstva dok sa druge strane ostavlja velike duhovne praznine u samom čoveku te nas razdvaja, a nespaja! Naša muzika će uvek bezkompromisno predstavljati istinu, a ovaj koncert mi je posebno drag zbog prijatelja sa kojima smo delili energiju tog predivnog dana! „ zaključuje Bane.

1.jpg

Foto: Promo