Showbiz

BENJAMIN KLIČIĆ otkrio ko je “krivac” što je slika i prilika Nedeljka Bajića Baje (VIDEO)

106views

Publika “Zvezda Granda” Benjamina Kličića još na samom početku takmičenja upoznala je kao naslednika jedne od najvećih zvezda narodne muzike, Nedeljka Bajića Baje. Osim što je Benjaminov glas neodoljivo podsećao na glas njegovog starijeg kolege, ovaj šarmantni mladić ličio je na Baju i svojoj pojavom, ponašanjem i samim nastupom. Mnoge je zanimalo odakle Benjaminu tolika fascinacija Nedeljkovićem, ali i da li je Baja u nekom trenutku Benjaminu uputio neku vrstu pohvale ili kritike.

Zvezda Granda nedavno je gostovala u emisiji “Grand Magazin” gde je i ispričao kako je došlo do toga da izgleda, ponaša se i peva kao Nedeljko Bajić.

“To biste morali da pitate onog malog dvogodišnjaka koji je zavoleo njegovu muziku. Moram da priznam da ga moja porodica obožava i nije bilo koncerta u Sloveniji ili u okolini, a da smo ga propustili. To je neka porodična ljubav”, rekao je Benjamin, dok je na voditeljkino pitanje koja mu je omiljena Bajina pesma, jedva našao odgovor. “To je baš teško pitanje, jer ja volim sve njegove pesme. I tekstualno i melodijski to je jedan kvalitet i meni je drago što se on odlučio da karijeru izgradi upravo na kvalitetoj muzici. Kada bih baš morao da biram to bi bila pesma “Vidi vidi k’o je doš’o”, koja je nekako i bila moja lična karta kroz takmičenje”. Pevač je priznao da ga Baja ipak do sada nije kontaktirao, ali da bi bio veoma srećan kada bi se to desilo.

Tokom razgovora Benjamin je spomenuo i svoju mentorku Viki Miljković, koja mu je kroz takmičenje bila velika podrška. “Bila je sudbina da završim u timu Viki Miljković. Bez Tašketa i nje ne bih imao ovoliki uspeh i siguran sam da će biti tu za mene i u budućnosti”, bio je iskren Benjamin i otkrio da će na njegovoj prvoj pesmi u karijeri raditi upravo Taške.
Izvor Grand.Online