Horoskop

Bikovi, slažete li se? 5 poteza kojima ćete ovaj snažni znak izbaciti iz takta

63views
Osobe rođene između 20. aprila i 20. maja horoskopski su bikovi. Kada se opisuju bikovi, koristi se ceo niz epiteta. Oni su odlučni, snažni, uporni, dosledni, stabilni, tolerantni, odgovorni, brižni, zavodljivi…

Bikovi se smatraju sidrom među horoskopskim znakovima. To znači da vole stabilnost i doslednost. Pre svega cene iskrenost i ne vole prevaru. Ne beže od teškog rada i ne boje se da učine sve što je potrebno da bi posao obavili.

Ako na nekom projektu radite s osobom koja je rođena u tom znaku, budite bez brige, u sjajnim ste rukama. Međutim, ne svodi se sve u životu bikova na posao. Oni itekako vole da uživaju, da se opuste i dobro zabave.

U svakom slučaju, imati osobu rođenu u znaku bika u svom životu je divno. No nemojte zaboraviti da i bikovima, kao uostalom i svim drugim ljudima, smetaju neke stvari. Mi smo u nastavku izdvojili one koje ih najviše živciraju.

1. Tuđe uplitanje

Jednostavno je – ako ne želite iznervirati bika, nemojte mu govoriti šta bi trebao učiniti.

2. Nestrpljivost

Svog bika nemojte požurivati ili postajati nemirni u njegovoj blizini. On ima svoj vlastiti pogled na vreme.

3. Nedostatak stila

Ako pitate bikove, odeća treba stvarati ugodnu sliku, a ne samo prikrivati golotinju. Nemojte se zato čuditi ako ih vaša modna kombinacija koja im nije po volji izbaci iz takta.

4. Preterano kretanje kada za to nema potrebe

Bikovi ne vole ljude koji se neprestano kreću, previše gestikuliraju i troše previše energije na beskorisne aktivnosti

5. Preterano pokazivanje osjećaja

Vole bikovi bliskost, itekako je vole. Ali kada je u pitanju javno iskazivanje osećaja, nemojte očekivati previše od njih.

Foto: Privatna arhiva