Showbiz

Bila je najmlađa učesnica ZVEZDA GRANDA, danas izgleda potpuno drugačije, a tek da vidite čime se bavi

572views
Milicu Stanišić sa Pala upoznali smo još kao osmogodišnju devojčicu, inače najmlađu učesnicu “Zvezda Granda”, koja je svojim anđeoskim glasom opčinila gledaoce, kao i čuveni žiri popularnog takmičenja koji su tada činili Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Aca Lukas i Zorica Brunclik. 

Stanisic.png

U prvom pojavljivanju u takmičenju predstavila se pesmom “Moja zakletvo” Zorice Brunclik i već sa prvim taktovima bilo je jasno da se radi o vanserijskom talentu.

Inače, članovi žirija tada nisu znali da je reč o osmogodišnjoj devojčici, budući da su kandidati nastupali pred video bimom zbog kog žiri nije mogao da ih vidi sve dok ne dobiju svih šest glasova.

– Kad je takmičarka izašla na scenu i kad je publika počela da skandira, ja sam mislila da je riba do bola. Onda kad sam čula glas, videla sam, uverila se da je reč o devojčici. Pa, ona čak ima deonice koje je bolje otpevala od mene – izjavila je tada Zorica, dok je Lukas bio iznenađen kada se podigla zavesa i ugledao devojčicu koja je skromno stajala na sceni čekajući komentare žirija.

– Je l’ moguće ovo? – pitao se Lukas, zatim prišao Milici, poljubio je i izvini joj se za pomalo surove komentare jer, kako je tada rekao, nije znao da je reč o devojčici.

– Sestre i ja smo gledale “Zvezde Granda” i igrale smo se pevača, pa smo zamolile roditelje da nas vode na audiciju. Otac je mislio da zbog godina nećemo proći, ali eto mene su pozvali – ispričala je Milica nakon audicije u Sarajevu i priznala da nikad nije imala tremu, čak ni kada je pevala pred velikanima naše muzičke scene.

Milica Stanisic.png

Zbog premalo godina nije uspela da uđe u samo finale takmičenja, a nakon “Zvezda Granda” okušala je sreću i u šouu “Neki novi klinci”.

Danas pohađa Muzičku školu, peva, svira klavir i zajedno sa sestrom Majom aktivno ućestvuje u promociji kulture i umetnosti Republike Srpske.

Priznaje da joj je škola na prvom mestu i nakon završene srednje planira da upiše i Muzičku akademiju. Trenirala je i karate i u tome je, naravno, bila najbolja.

ipiccy_image.jpg

Inače, i njena sestra Maja učestvovala je u šouu “Neki novi klinci”

Ljubav prema pevanju gaje od malih nogu, posebno prema narodnoj muzici kojom su počele da se bave već sa sedam godina. Učestvovale su u brojnim muzičkim takmičenjima i njihov rad i trud nije prošao neopaženo.

Vlasnice su brojnih nagrade i priznanja za izvođenje izvorne muzike, učestvovale na mnogim humanitarnim manifestacijama i danas su veoma popularne u Palama, Istočnom Sarajevu i njihovi sugrađani smatraju ih svojim ponosom.

milic ai maja stanisic.png

Foto: Z.K.Munja/PrintScreen