Showbiz

Bio je pravi DEBELJKO, a danas žene otkidaju na njega (FOTO)

87views

Znamo da je teško poverovati, ali čuveni virtuoz na harmonici i miljenik žena nekada je imao 126 kilograma. U prilog tome svedoče i ove fotografije Aleksandra Sofronijevića kojima javno pokazuje kako je izgledala njegova borba sa kilogramima.


On ne krije da pre deset godina nije vodio računa o svom fizičkom izgledu, te da je noćni kafanski život sve više uzimao maha i učinio da se naglo ugoji.

Tog perioda rado se seća, a na račun nekadašnjeg buckastog izgleda često se šali na društvenim mrežama, gde objavljuje fotografije “ranih radova” i poručuje da mu jabuke sigurno nisu bile omiljeno jelo, već pljeskavice i palačinke koje i danas pamti.


Ali zahvaljujući redukovanoj ishrani, napornim treninzima i aktivnim bavljenjem biciklizmom uspeo da svoju kilažu gotovo prepolovi i postane pravi zavodnik.


Zahvaljujući neverovatnom talentu, harizmi, ali i vitkom stasu danas važi za miljenika ženskog dela publike, a njegov rad hvale i pripadnici jačeg pola.

Od skromnog momka postao je broj 1 u svetu harmonike! Nedavno nas je obradovao prvom pesmom u karijeri njegovog orkestra, a kako zvuči poslušajte u nastavku teksta.

Foto: Instagram

2 Comments

  1. I was studying some of your content on this internet site and I believe this web site is real instructive! Continue putting up.

Leave a Response