Paparazzo

Bio je san mnogih djevojčica ali on je zavolio njega

770views

Fuad Backović, poznatiji kao Deen, nekadašnji pjevač brojnih hita što samostalno što sa grupom 7UP, napustio je muzičku scenu i Bosnu i Hercegovinu i posvetio se modnom biznisu. Nakon što je pronašao ljubav u Americi sa direktorom Vilom Firsonom Trećim, Deen je započeo dizajniranje torbi.

Deen je bio popularan pevač, ali je odlučio da se povuče sa javne scene i posveti se novoj karijeri. Njegova promena karijere pokazuje da je moguće uspešno preći iz jedne industrije u drugu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wil Phearson III (@wilphearson)

Deen se povukao sa javne scene krajem 2000-ih i odselio se u Ameriku. Tamo je upisao fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu, koji je i završio.

“Mnogo mi je više odmoglo, nego pomoglo. Postalo je više dosadno da me ljudi konstantno vežu za oca. Već dugi niz godina ne zavisim od svog oca, sam se borim, radim i finansiram. Čovjek sam za sebe, a on je čovjek za sebe. Apsolutno se ne petljamo jedan drugom u posao. Kada se vidimo razgovaramo o nekim porodičnim životnim temama, a često se i ne viđamo zbog količine posla koji obojica izvršavamo”, rekao je Deen u jednom intervjuu, osvrćući se na priče da mu je otac, inače poznati političar Zaim Backović mnogo pomogao u karijeri.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wil Phearson III (@wilphearson)

Deenov partner je direktor Vila Firson Treći. Par često objavljuje zajedničke fotografije, a nedavno je Deenov partner čestitao pjevaču 41. rođendan emotivnom objavom.