Showbiz

Buba i Jala ukrstili snage sa mlađim kolegom: Valentino u duetu sa reperima (VIDEO)

405views
Nakon uspeha koji je doživeo sa pesmama “Moja nevoljo”, “Godinama”, “Blef”, “Solo” i drugim, Valentino Perutina danas je izdao novu numeru pod nazivom “El fuego”, koju potpisuju Buba Koreli i Jala Brat.
Sarajevski rep dvojac već neko vreme sarađuje sa mladim pevačem iz Mostara, u kojeg polaže sve nade da će jednog dana dostići nivo velike zvezde. Čak je i Jala Brat u jednom delu pesme otpevao nekoliko strofa, bez obzira na to što je koncept pop sadržaja.

IMG-20200614-WA0014.jpg

Budući da je Valentino okružen profesionalnim timom koji brine o njegovoj karijeri, i spot je snimljen u jakoj video produkciji u Dubrovniku – Uložili smo dosta rada i truda oko svega, ali na kraju je vredelo. Siguran sam da će pesma zaživeti i da će se dopasti publici. Zaista smo maksimalno sve odradili, pogotovo kada iza mene stoji tako jak tim ljudi. Ovo nije prvi put da sarađujem sa Bubom i Jalom, oni su mi pomogli i oko prethodnih pesama. Kada sam u njihovim rukama nema šta da brinem. Znam da će to biti prava stvar. Pesma je tek izašla i prerano je da prognoziram da li će postati hit. Meni je najbitnije da ljudima uđe u uši i da je zavole, a za preglede na Jutjubu se ne brinem – rekao je pevač, koji se svojevremeno takmičio u “Zvezdama Granda” i bio jedan od favorita žiriju.

IMG-20200614-WA0011.jpg

Valentino je nedavno počeo sa prvim nastupima nakon ukidanja vanrednog stanja zbog koronavirusa, a najviše radi u dijaspori gde je već dostigao zavidnu popularnost.