Relationship difficulties
Lifestyle

Četiri znaka da vaša veza nema budućnost!

1.64Kviews
Ako prepoznaješ svoju vezu u ovome, vrijeme je da se pridružiš klubu žena vrijednih divljenja.

Žene koje uspiju da ostave frajera kojeg vole, jer znaju da nije dobar za njih, su najsnažnije žene, koje zaslužuju istinsko divljenje. Ako prepoznaješ svoju vezu u ovome, vrijeme je da se pridružiš klubu žena vrijednih divljenja:

1. Neprestano se svađate

Povremene svađe su dobre za vezu jer znače da sve vrijeme komunicirate, čak i oko stvari oko kojih se ne slažete. Neprestane svađe su znak da jednostavno niste jedno za drugo i da je vrijeme da odeš.

2. Trudiš se samo ti

Znamo da ti nije teško jer ga voliš i misliš da će te više cijeniti, ali neće. Frajer koji ti dopušta da stalno daješ 150 posto, a on se provlači kroz vezu a da ne mrdne prstom, nikad te neće cijeniti. Više bi cijenio curu koja radi manje, a s takvim nemaš šta da tražiš.

3. Odvaja te od stvari koje voliš

Muškarac s kojim si mora da podržava stvari koje želiš da radiš, a ako zbog svojeg muškarca sve češće žrtvuješ svoje želje i odustaješ od snova jer ih on ne smatra važnim, vrijeme je da njega prestaneš da smatraš važnim.

4. Nisi svoja kad si s njim

Cilj dobre veze nije da se pretvoriš u osobu koja će se svidjeti njemu – cilj je da se prvo sviđaš samoj sebi. Ako pred njim stalno moraš skrivati stvari koje te čine onakvom kakva jesi, to je jasan znak da jednostavno niste jedno za drugo,piše Index.hr.