Showbiz

Ćira objavio fotografiju sa ženom, fanovi ga napali: “Devojku si poveo na more?”

283views
O privatnom životu pevača Dejana Ćirkovića Ćire malo toga znamo, jer svoju porodicu vešto skriva od medija i nikad ne govori o detaljima iz privatnog života. Međutim, lepo vreme i boravak u Opatiji kod kumova Saše Popovića i Suzane Jovanović učinilo je da pevač konačno pokaže kakvu lepoticu ima za suprugu.

cirać.jpg

Uz emotikon srca, pevač je objavio fotografiju sa Ljiljom sa kojom inače ima ćerku i sina, što je izazvalo sjajne reakcije na društvenim mrežama.

277664472_2172072609627058_2952412842657942654_n.jpg

I dok su im pojedini poželeli lep odmor kraj mora i komentarisali oduševljeno Ljiljinu lepotu, ima i onih koji su se našalili i istakli da njegova lepša polovina izgleda mnogo mlađe od njega.

“Ljilja lepa kao i uvek, ne menja se, kao curica je i popravlja ti prosek”, “I devojku si doveo u Opatiju?!”, našalili su se pevačevi prijatelji, a potom im poželeli da na najbolji mogući način iskoriste zajednički odmor.

Cira.jpg

Podsetimo, Saša Popović kumovao je ovom paru na venčanju, a koliko je jako ovom kumstvo govori i to što bračni par često boravi kod direktora “Granda” u Opatiji. Pevač je nedavno otkrio i da ga kum snabdeva garderobom, tačnije da Ćira često pozajmljuje odeću od Popovića jer nose isti konfekcijski broj.

– Popovićev butik je mnogo bolji od radnji koje ovde imaju i sve mi odgovara (smeh)– rekao je pevač aludirajući na firmirane prodavnice u Nemačkoj i u svom šaljivom maniru dodao:

– Ovde samo kupujem čokolade.

Foto: Instagram