Showbiz

“DA, STARIM” Ovu poruku Goce Tržan treba da pročita svaka žena

254views

Ona nema dlake na jeziku i za Gocu Tražan ne postoji tabu tema. Rado priča o tuđim, ali i svojim problemima i svoja životna iskustva rado deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa makar i na svoju štetu. Tako je iskrenim priznanjem na Instagramu napravila pravu pometnju među ženama, ootkrivši kako se oseća u 46. godini.

“Naravno da starim. I to sa velikom zahvalnošću što sam zdrava i mogu još da budem produktivna i jaka. I nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži, ne zato što sam lepša, zgodnija, što imam manje bora, nego zato sto sam svesnija! Svesnija sebe i svojih mogućnosti, svih ljubavi koje me okružuju, svega što hoću i neću i saznanja da baš ništa ne moram. I starim dostojanstveno i neopterećeno, aktivno i negovano. Što i vama želim”, napisala je Goca i izazvala polemiku na Instagramu.

I dok su se mnoge žene pronašle u njenoj izjavi, bilo je i onih koji su relli da zvuči dostojanstveno i hrabro, ali neiskreno.

“Kažete da ništa ne morate. Kamo sreće. Morate da radite i zarađujete za život, kao i drugi na svetu”, glasi komentar jedne žene.

Ipak, mnoge pripadnice lepšeg pola srodile su se sa Gocinim priznanjem i poručile joj da se takođe osećaju dobro u svojoj koži i da im godine ne mogu ništa. Za nesigurne i nezadovoljne žene imale su poruku da ponovo pročitaju Gocinu objavu.