Showbiz

Darko i Barbara otkrili detalje SVADBE: “Zabole nas DU*E kome se ne dopada” (VIDEO)

506views
Darko Lazić i njegova partnerka Barbara Bobak, nedavno su boravili u Americi na zajedničkoj turneji kada je kao bomba odjeknula vest o njihovoj veridbi za koju kažu da je došla potpuno prirodno i očekivano.

a1940e1020f162f0a16f2b6368adf7f46621f926.jpg

– Jednostavno našli smo se i živimo zajedno, volimo se smatram da je to potpuno prirodno da idemo dalje svadba, pa deca, pa lagano- rekao je pevač za Grand. Online, a Barbara otkrila da li je očekiala veridbu.

– Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda (smeh). Nisam reagovala, nije bilo grandoizno jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam ali se nisam iznenadila – iskrena je Darkova izabranica.

darko lazic i barbara bobak (5).JPG

Ljubavni život pevača oduvek intrigira javnost, a o odnosu Barbare sa njegovom majkom dosta se nagađa. Međutim, Darko je odlučio da, jednom za svagda, stavi tačku na ove spekulacije.

– Iskreno, znaš koliko mene zabole d*pe kome se Barbara dopada, meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima i ona mojima zabole me d*pe. Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to- jasan je bio on.

Sa samo trideset godina, iza Lazića je buran život, a pevač ne krije da se napokon smirio i da je srećniji nego ikad.

– Srećan sam konačno, uživam u životu. Imam trideset godina, dosta mi je više gluposti i sra*a. Barbara ništa nije uspela, sam sam se smirio- priznaje.

darko lazic i barbara bobak (46).JPG

Često je na tapetu i kako ne poštuje zakon i vozi bez vozačke dozvole koja mu je nakon saobraćajne nesreće oduzeta, a ovom prilikom ponosno je istakao kako je došao kraj tom periodu i da je ponovo položio vozački ispit.

– Zašto ne mogu ja da položim kao svi normalni ljudi? Da me više niko lepo ne proziva i da poštujem zakon kao što treba- rekao je Darko.

eaedb4ac2781267d94db13336b3851d3edcd31d4.jpg

Budući supružnici ne gube vreme i svadbu planiraju već u junu mesecu na kojoj će biti preko 800 zvanica. Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati ovo veselje koje će trajati čak dva dana.

– Vendi. Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator , skrnavljenje idemo do kraja-

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Izvor: Grand online