Showbiz

DARKO SE SELI IZ SRBIJE: Nakon rastanka sa verenicom doneo drastičnu odluku!

41views
Pevač Darko Lazić nedavno se razišao sa verernicom Marinom Gagić, a po svemu sudeći rešio je da započne novi život, pa je doneo drastičnu odluku da se preseli u Nemačku.

– Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno da ti kažem, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku – rekao je Darko za Telegraf.rs i otkrio da tamo planira da pokrene novi biznis:

– Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti.

darko 12.jpg

Međutim, Darko kaže da i pored toga neće odustati od pevanja, jer je to njegova velika ljubav.

– Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi – super. To mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu – bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave. Gotovo su mu do septembra popunjeni termini.

Foto: Instagram

1 Comment

Comments are closed.