Paparazzo

Djevojka tvrdi da je oteta ispred željezničke stanice u Sarajevu, potom silovana a sada joj slijedi nešto još gore!

3.9kviews
To je bila organizirana otmica i silovanje. Policija traga za još pet osumnjičenih u ovom slučaju, a upravo su oni prijetili mojoj supruzi, ispričao je suprug žrtve
 Nakon stravičnog slučaja silovanja u Nahorevskoj ulici u Sarajevu koje je počinio nelegalni taksista, žrtva i njen suprug (identiteti poznati redakciji Avaza) odlučili su prekinuti šutnju te za Avaz ispričati istinu o zlostavljanju koje su preživjeli. Oštro su demantirali da je žrtva silovana zbog toga što je njen suprug navodno dugovao novac nelegalnom taksisti te da su u svemu tome oni prevareni za novac.

Pozadina slučaja

– Veliki novac je u pitanju. Ja nikada nisam posudio nijednu marku od tog taksiste. Prava istina je da su osumnjičeni koji su u bijegu prevarili moju suprugu za novac koji je moj. To je jedina istina, zbog toga su i organizirali njenu otmicu i silovanje – pojasnio je ovaj Sarajlija.

Naime, kako je za Avaz ovaj par otkrio, njihova patnja nije okončana nakon hapšenja silovatelja, već je nastavljena prijetnjama smrću koje je žena dobila putem telefona.

– To je bila organizirana otmica i silovanje. Policija traga za još pet osumnjičenih u ovom slučaju, a upravo su oni prijetili mojoj supruzi. Ona je oteta ispred Željezničke stanice. Nasilu je ubačena u vozilo. Trebala je nakon silovanja biti ubijena i zakopana negdje na Skakavcu – kazao je ogorčeni suprug silovane žene.

Pokušala se odbraniti

To je za Avaz potvrdila i sama žrtva, koja je pod sedativima i pokušava se izboriti s traumom koju je doživjela kazavši: “Oteta sam ispred Željezničke stanice, silovana, a sada mi prijete da će me ubiti. Borila sam se s njim i imam povrede od borbe“.

– Ona je inspektorima izjavu davala 15 sati. Nalaz kod ljekara je tri puta urađen i potvrđeno je da je silovana. Ona se borila, branila koliko god je mogla. U velikom je strahu i šoku. Taj zločinac je shvatio šta je napravio, nakon silovanja je moju suprugu dovezao do grada, gdje ju je pustio iz vozila, a plan je bio da je ubiju – kaže suprug.