Showbiz

DJEVOJKE ĆE POLUDJETI KADA GA VIDE! KAKVA TRANSFORMACIJA! Osvojio je treće mjesto u Pinkovim Zvezdicama a sada je objavio svoju PRVU PJESMU! (VIDEO)

376views

Prije šest godina u muzičkom takmičenju Pinkove zvezdice” osvojio je treće mjesto. Pet godina kasnije došao je do finala takmičenja “Zvezde Granda”.

Pubilka je za Petra Bulatovića čula još u tada, najpopularnijem dječijem muzičkom takmičenju “Pinkove zvezdice”, koje je region zaista volio. No, od kada je u četvrtoj sezoni tog takmičenja osvojio treće mjesto, mladi Podgoričanin doslovno je u prošlogodišnjoj sezoni “Zvezde Granda” ostavio bez daha.

– Ponosan sam na sva svoja dosadašnja predstavljanja. Imao sam nepunih 12 godina kada sam se pojavio na sceni. Kada u tom uzrastu prođete “svjetla scene” i kamera, sasvim sigurno, bilo mi je lakše, a i sada sam svakako stariji u odnosu na tada (smijeh).

Nikada nije govorio o tome da li je ostao u kontaktu sa finalistima “Pinkovih zvezdica”, među kojima su se tada izdvojili, tada šestogodišnji, Ljuba Stanković i Teodora Tara  koja je sada popularna u nekom drugom muzičkom žanru.

– Iako intezivno posljednjih godina nastupam, moram da priznam da mi je nakon nastupa u “Top Hill”-u jasno, da je nešto najljepše što može da vam se desi, jeste upravo to, da imate takvu karijeru, pa i da u skladu sa tim imate takve koncerte i način da se tako ozbiljno bavite muzikom – rekao je mladi Podgoričanin.

Koliko je i da li je teško profesionalno baviti se muzikom, sva je prilika riješio je da provjeri. On je putem svog Instagram naloga objavio  da je spreman za svoju novu pjesmu “Mega Mega” , kako se i zaista osjeća, što je naveo i u svojoj objavi na popularnoj mreži.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petar Bulatović (@petarbulatovicc)