Horoskop

Dnevni horoskop 22. 3. 2018.

506views

Ovan

Danas želite da provedete više vremena u društvu prijatelja. Prijaju Vam kontakti sa drugima. Ipak, imate dosta obaveza na poslu i bitno je da odradite ono što je prioritetno.

Bik

Nemojte zanemariti flert, kontakte sa novim ljudima. Danas je dan za zaljubljivanje. Priđite osobi koja Vam se odavno dopada. Očekuju Vas prijatna iznenađenja na poslu. Odlična je saradnja sa kolegama.

Blizanci

Želite da napravite pauzu na poslu. Pod pritiskom ste. Imate utisak da svi očekuju previše od Vas. Provedite više vremena kod kuće, prijaće Vam kućna atmosfera.

Rak

Prilično ste aktivni, ne želite više da samo sjedite već želite da se nešto stalno dešava. Prijala bi Vam zabava, bilo da je to izlazak ili putovanje. Moguć je pad imuniteta.

Lav

Idealan je dan za šoping. Možete se opustiti i kupiti sebi neke stvari koje odavno želite. Obradujte sebe. Ako ste zaljubljeni, danas uživate u vezi. Ako niste zauzeti, izađite sa prijateljima i možda upoznate nekog zabavnog.

Djevica

Nemojte sebe siliti da radite neke nove projekte, nove stvari na poslu, ako mislite da to neće imati uspjeha. Slušajte sebe. Kreativni ste i imate želju da nešto promijenite, ali potrebna Vam je podrška od strane kolega.

Vaga

Osoba koja je ušla skoro u Vaš život Vam se veoma dopada. Dobijate komplimente sa svih strana. Budite realni i organizujte se bolje, tako ćete izbjeći svaki problem na poslu.

Škorpija

Prijatelji će Vas zvati na neke događaje, pa ne bi trebalo da odbijete te pozive. Prijaće Vam malo zabave. U posljednje vrijeme Vam je posao na prvom mjestu, a to Vam može doneti dosta stresa.

Strijelac

Moguć je priliv novca. Igre na sreću nisu loš izbor za danas. Ako Vam neko ponudi honorarni posao, ne odbijajte. Svaku priliku danas iskoristite. Isključite telefon popodne i nemojte toliko brinuti o poslu.

Jarac

Brinu Vas finansije previše. S jedne strane želite da štedite stalno, s druge strane danas biste sve potrošili. Nesigurni ste u svoje mogućnosti. Danas možete imati problem sa nadređenima.

Vodolija

Umorni ste i napeti zbog posla. Ne nervirajte se previše, nego nađite vrijeme da popričate sa prijateljima o problemima koji Vas muče. Niste dobre volje i ne želite da činite usluge drugim ljudima.

Ribe

Danas ste veoma napeti. Niste spremni da kažete drugima šta Vam smeta. Tako samo povećavate svoj problem. Posavjetujte se sa partnerom šta bi bilo najbolje da uradite da biste bili produktivniji na poslu.