Horoskop

Dnevni horoskop za 23. 3. 2018.

487views

Ovan

Ako niste u vezi bilo bi dobro da se osvrnete oko sebe, jer je možda baš tu osoba koja će Vam se dopasti. Na poslu može biti prilično stresno. Šef može imati neki novi predlog za promjene, a to Vam se neće dopasti. Bar će priliv novca biti dobar i možete poslije posla u šoping.

Bik

Ako Vas danas nešto muči u vezi ili u odnosima sa prijateljima, otvorite se drugima, recite šta Vam smeta. Tako ćete lakše da prebrodite dan. Bitno je da budete spremni na saradnju, iako možda to i ne želite, ali znate da morate. Ovo će svakako biti jedan uspješan dan.

Blizanci

Skloni ste sanjarenju i razmišljate o osobi koja Vam se dopada već duže vrijeme. Preduzmite nešto, nemojte da čekate da se nešto desi samo od sebe. Odmarajte poslije posla uz film ili uz omiljenu seriju.

Rak

Danas ćete osjetiti poboljšanje ljubavnog života. Skloni ste flertu. Što se posla tiče, jako je važno da da ispoštujete rokove koje imate. Ne ulazite u rasprave sa kolegama, iako Vas neko može iznervirati danas. Isključite emocije na poslu.

Lav

Strastveni ste i privlačni ste drugima. Ako ste slobodni, posao će Vam oduzeti veći deo dana pa nećete imati kad da mislite o privatnom životu. Previše brinete o svemu, pa nađite način da se opustite.

Djevica

Osvježite svoj ljubavni život romantičnom večerom sa partnerom. Slobodni, izađite sa prijateljima, nemojte samo da sjedite kod kuće. Danas je idealan dan da uvedete neke nove stvari u posao. Ništa ne odlažite za sutra.

Vaga

Moguć je manji nesporazum sa partnerom, ali nemojte tome da pridajete preveliki značaj. Disciplinovani ste na poslu i sve ide po planu. Napredak je siguran i zaslužili ste ga. Izdvojite više vremena za odmor.

Škorpija

Disciplinovani ste. Prihvatite zahtjeve na poslu kao izazov, tako ćete ih lakše obaviti. Danas je dobar dan za kompromise, ne za rasprave, pa bi bilo dobro da težite tome.

Strijelac

Nije loše da nekad saslušate druge ljude, Možda neko ima dobar savjet za Vas. Moguća je povišica ili unapređenje. Iskoristite priliku za napredak.

Jarac

Imate potrebu da se povjerite partneru, potrebna Vam je veća podrška u rešavanju problema. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Bilo bi dobro da se prilagodite promjenama na poslu. Moguć je bol u leđima i kolenima. Brinite više o sebi.

Vodolija

Iako ste tvrdoglavi, ne ulazite u raspravu sa partnerom. Bolje je da napravite kompromis, ma koliko to teško bilo. Neke poslovne obaveze morate da završite da biste počeli neke nove projekte. Poradite na svojoj efikasnosti.

Ribe

Imate jaku želju da pomognete drugima. Potrudite se da to uradite za nekog ko pita za pomoć, ne radite ništa jer mislite da tako treba. Dajte sve od sebe da ugodite voljenoj osobi. Budite vrijedniji nego obično, jer će zahtjevi na poslu biti veći.

Izvor:mondo.rs