Horoskop

Dnevni horoskop za 28. 3. 2018.

1.43Kviews

Ovan

Danas ste prilično posvećeni drugima. Dobro se osjećate. Nemojte se previše brinuti oko posla, sve će biti u redu ako budete posvećeni.

Bik

Nemojte kasniti sa obavezama. Budite revnosni. Potrudite se da platite račune na vrijeme. Budite odgovorni.

Blizanci

Prilično ste osjetljivi na emotivna stanja ljudi oko vas. Nemojte se distancirati od osoba koje žele da Vam pomognu na svaki način. Budite uviđavni.

Rak

Niste dobro raspoloženi danas. Bilo bi dobro da se posvetite prijateljima i porodici. Ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza na poslu.

Lav

Danas želite da se posvetite razonodi i opuštanju, nije vam do rada. Skloni ste flertu i možete sklopiti neko novo poznanstvo. Oslonite se na sebe što se tiče zadataka i obaveza koje morate danas odraditi.

Djevica

Mogući su problemi sa novcem. Nemojte trošiti previše novca na stvari koje Vam nisu potrebne baš za danas. Bavite se sportom. Strastveni ste.

Vaga

Partner je napet. Moguć je flert danas. Bilo bi dobro da pustite drage ljude da se otvore i kažu Vam šta ih muči. Potrudite se da se ne uzbuđujete previše oko sitnica.

Škorpija

Ne možete da postignete na poslu da završite sve što treba. Bilo bi dobro da se bolje organizujete. Moguća je glavobolja, pod stresom ste zbog posla.

Strijelac

Energični ste i konačno se dobro osjećate. Potrudite se da se pokrenete na poslu, da uradite nešto što ste odavno planirali. Fokusirajte se na bitne obaveze.

Jarac

Odlično se osjećate. Romantični ste. Najbolje bi bilo da se posvetite privatnom životu. Ne mora uvijek posao biti na prvom mjestu.

Vodolija

Odlično se osjećate. Prijatni ste prema drugima i pričljivi. Danas je dobar dan za nove početke, za dogovore, pa bi bilo dobro da iskoristite ove pozitivne aspekte.

Ribe

Napeti ste. Nervirate se zbog novčane situacije, koja nije baš sjajna. Budite ambiciozniji danas, posvetite se poslu, to će popraviti stanje.