Dnevni horoskop za nedjelju 19. novembar
Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 19. novembar

174views

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 19. novembar

Dnevni horoskop za nedjelju 19. novembar

admiral casino

Posao: Većina Ovnova već je u mislima nekoliko dana unaprijed po pitanju profesionalnih obaveza. Ne opterećujte se previše, korak po korak.

Ljubav: Ništa bitno novo nije realno očekivati danas na vašem ljubavnom polju. Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje već poznajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

 

Bik

Posao: Tokom ovog dana Bikovi će imati povoljnu klimu da se odmore i opuste, ali i dobro pripreme za poslovne obaveze u narednom periodu.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko sitnijih, ali ipak potencijalno lijepih iznenađenja od drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

 

 

Blizanci

Posao: Mnogo toga želite i možete danas da postignete. Samo je pitanje da se previše ne rasplinete, pa dosta toga ostane nedovršeno.

Ljubav: Bez značajnijih promjena u odnosu na prethodni dan. Ukoliko ste zadovoljni postojećom emotivnom pričom, uživajte. U suprotnom, sačekajte malo bolju priliku za ozbiljnije angažovanje.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom, piše Astroputnik.

 

Rak

Posao: Bar jednu novu originalno osmišljenu ideju Rakovi bi danas mogli uspješno da pokrenu. Očekuje vas podrška prijatelja.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi ljubavnu klimu koja vraća u prošlost i budi razne uspomene. Bilo da su lijepe ili ne, pokušajte da ih ostavite tamo gdje im je i mjesto, i više se okrenete budućnosti.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …