Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. novembar

207views

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. novembar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. novembar

admiral casino

Posao: Odličan radni start očekuje većinu Ovnova, da bez žurbe, ali uz dosta angažovanja uspješno i bez većih prepreka ostvare svoje zacrtane radne ciljeve.

Ljubav: Ukoliko vas muče neke dileme iz prošlosti, evo dana kada biste mogli da se pozabavite njihovim razrješavanjem.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje.

 

 

Bik

Posao: Dosta obaveza očekuje prvog radnog dana u sedmici većinu tipičnih Bikova. Pozabavite se odrađivanjem zaostalih obaveza, i ukoliko je potrebno zatražite pomoć od osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste naumili da povedete razgovor sa dragom osobom o nekim važnim budućim temama. Pomoći će vam i dobar prijateljski savjet.

Zdravlje: Pokušajte da izbjegnete nagle pokrete.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan za profesionalnu preduzimljivost i preuzimanje inicijative u sferi posla. Tipični Blizanci mogli bi da očekuju i nešto žučniju verbalnu diskusiju sa poslovnom konkurencijom.

Ljubav: Moguće je da tokom ovog dana ostvarite kontakt i finu komunikaciju sa potpuno novom osobom na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

 

 

Rak

Posao: Od početka prvog radnog dana u sedmici čekaju vas velike obaveze i povećan obim posla. Rakovi sve postižu samo da se dovoljno dobro organizuju i zatraže minimalnu pomoć.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi ljubavna varnica koja može danas zaiskriti u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com.

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …