Horoskop

Do kad će trajati RAT U UKRAJINI? Astrolog otkrio svoje prognoze za TREĆI SVETSKI RAT

512views
Trenutno najaktuelnije teme u društvu jesu rat u Ukrajini, zatim mogućnost da izbije Treći svetski rat, a u Srba i kad stiže retro Merkur. Upravo na ove teme pričala je astrolog i numerolog Goca Dragišić i iznela svoje prognoze, ali se prvo dotakla trenutne vladavine Ovna.

277031916_771416080499720_6397370134797513295_n.webp

Kako tvrdi, ovaj period je sve do 19. aprila dobar baš za sve horoskopske znakove.

– Ovo je period buđenja, transformacije i početak nekih novih stvari. Svima preporučujem da u ovom mescu započnu sa novim stvarima u životu, da krenu da rade ako nemaju posao. Neki mogu čak i da menjaju posao, jer je dobar period za bisnis, ali i za emocije, nove ljubavi. Svaki znak to treba da iskoristi – kaže Goca i upozorava da nakon vladavine Ovna sledi teži period, čuveni retro Merkur koji startuje 6. maja.

Poteškoće u komunikaciji, tehnici, trgovini, elektronici i papirologijia trajaće sve do 10. juna. Ipak, Goca ističe da ne treba baš za sve blokade kriviti retro Merkur.

– To je negde i sujeverje da je taj retro Merkur za sve kriv. Možda će baš nekom doneti sreću – kaže ona i nastavlja:

– Tad ne valja kupovati skupe stvari, poput stana ili auta jer postoji mogućnost da neće raditi ili da će se kvariti. Isto tako je i sa tehnikom, zato je bolje u tom periodu da se ne kupuje ništa!

star-card-g54edb2470_1920.jpgGoca je prognozirala i kada će se završiti rat u Ukrajini, ali i da li će Vladimir Putin ili Vlodomir Zelenski izaći kao pobednici. Kako je istakla, dok Putin ima savršenu natalnu kartu, za predsednika Ukrajine tvrdi da mu zvezde baš i nisu naklonjene. 

–  Zelenski sa svojim datumom rođenja i poslom bolje da ne izlazi iz prodavnice, a kamoli da ratuje. Generalno poslednje dve godine ima loše apsekte i imaće ih još godinu i po dana, nisu mu planete naklonjete. U aprili će imati velike gubitke. Očekujem da će se vremenom osvestiti, do 10. aprila trebalo bi da dođe do pomirenja, tačnije da se napravi temelj za pomirenje – istakla je Goca, a zatim aw osvrnula na mogućnost da izbije Treći svetski rat.

apocalypse-g4bc615ed0_1920.jpg

– Mi smo poslednje dve godine već u ratu. Imamo sankcije, zatvaranja gradova, distancu, a da ne pričam o kupovini i nestanku namirnica. Očekujem da će se do kraja godine završiti ova priča, tačnije u septembru – rekla je Goca koja smatra da ćemo imati lepo, mirno, ali suvo leto.

Foto: Pixabay/Instagram