Paparazzo

Dobija prijetnje smrću – Dalila Dragojević strahuje za svoj život

464views

Dalila Dragojević strahuje za svoj život jer je upoznata sa sadržajem telefona svoje prijateljice Slađane Guduraš, koja je tragično stradala prije pet godina tako što se kolima survala u provaliju.

Ove dvije starlete su godinama bile bliske, družile su se, dijelile sudobro i zlo, pa je bilo logično da su znale sve jedna o drugoj. Slađa se bavila mutnim poslovima, a nije zaostajala ni Dalila, tada pod umjetničkim imenom Moreno. Kada je Guduraševa poginula, odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena jer je previše znala.

Policija je u telefonu pjevačice i starlete Slađane Guduraš, koja je 2014. poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Kako se Dalila družila s njom i jedna drugoj su se povjeravale, ona je znala sve detalje “zlatnog” telefona, što je bilo jako loše za nju. Naime, sve ono što se nalazilo u telefonu odavalo je mnoga imena sa javne scene regiona i iz vrha vlasti koja su koristila usluge poginule starlete i usluge njenih djevojaka. Sam podatak da je Slađa možda izgubila život zbog onoga što je znala utjeralo je strah u kosti Dalili. Počela je da dobija prijetnje koje nisu bile nimalo prijatne” – kaže izvor blizak ovoj učesnici rijalitija “Zadruga”.

Ona nije mogla mirno da spava, plašila se za svoj život. Znala je da nije bilo šanse da je Slađa poginula, već da je to uradio neko čije ime se nalazilo u “zlatnom” telefonu i ko se plašio da će ga starleta raskrinkati u javnosti. Uslijedili su pozivi sa nepoznatih brojeva u kojima su Dalili prijetili smrću.

Kurvetino, ima da završiš kao tvoja drugarica ukoliko pisneš, nisi svjesna da ćeš da prodeš od nje. Samo gore probaj da odaš nešto i presudila si sebi”, rekao joj je nepoznat muški glas putem jednog od poziva. Dalili nije padalo napamet da bilo šta prijavi policiji jer je znala da bi tako još više razljutila razjarene zvijeri.

Danima nije izlazila iz kuće, plašila se da će je ubiti. Izbrisala je svaki trag da se ikada družila sa Guduraševom kako je ne bi povezivali sa onim što se nalazi u telefonu. Ona se i sada plaši da će neko da joj naudi zbog onoga što zna, zbog onoga što krije. Ima traume zbog toga. Dejanu nije ispričala za ove detalje jer ne želi da ga brine, pa on i ne zna kakve mračne tajne krije njegova žena, prenosi “Alo.rs“.

Mnogi tvrde da se i Dalilino ime nalazilo među Slađinim djevojkama sa kojima je sarađivala, ali to nikada nije dokazano – završava izvor.