Paparazzo

Đole Đogani o paklu koji je proživio nakon razvoda

315views

Vesna i Đole Đogani uživaju u skladnom braku koji je uprkos raznim spekulacijama opstao i ojačao tako da ih danas ništa ne može poljuljati.

Njihovu porodičnu idilu upotpunili su sin i kćerka akoji rastu u sjajne ljude, međutim na početku njihve veze mnogi su krivi upravo Vesnu za krah njegovog braka sa Slađom Delibašić.

VESNA I DJOLE DJOGANI ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 23 ok 1 e1696595554960 768x495 1

– Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole svojevremeno za medije.

– Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.

djole djogani 4 ok

Podsjetimo, kada je 2001. godine došlo do razvoda, Slađu je u grupi “Đogani“ zamijenila pjevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije, Vesna i Đole započeli su svoju romansu, a hitovi su se samo nizali.

– Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe – ispričala je Vesna.

 

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/Grand.online