Nightlife

Dragana Mirković spremila iznenađenje za publiku: Karte za najveće fanove dostupne već od 16. septembra

211views

Koncert koji je Dragana Mirković prije nepunu deceniju održala u beogradskoj Areni ušao je u historiju kao događaj koji se dotada najbrže prodao u historiji najveće dvorane na Balkanu. Pošto za njen spektakl zakazan za 29. decembar na istom mjestu vlada još veće interesovanje, te je moguće da mnogi ne uspiju da nabave ulaznice koje žele, regionalna zvijezda odlučila je da izađe fanovima u susret pa već u ovom trenutku mogu da se registruju na https://etix.rs/presale/ i tako dobiju priliku da među prvima kupe karte za muzički događaj godine.

 

Ali, to nije sve, u dogovoru sa organizatorima iz Skymusic-a, Dragana je odlučila da dodatno iznenadi najveće fanove koji će uz registraciju čak dva dana ranije dobiti priliku da sebi obezbjede najbolja mjesta u Štark Areni.

– Dragi moji, imam jedno jako važno obaveštenje za vas koji me non-stop pitate za karte. Vi koji se već sada registrujete, od 16. septembra imaćete prednost da birate mjesta koja želite, a to je posebno važno za one koji žele fan pit. Naravno od 18. septembra počinje regularna prodaja karata, Jako se radujem proslavi svog velikog jubileja sa vama, jer to nije samo moj jubilej, to je naš jubilej. A do tada, puno vas pozdravlja, vrijedno se priprema, misli na vas i voli vas vaša Dragana- poručila je folk carica i izazvala salve pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

 

Pogledajte Draganinu objavu ovdje:

https://www.instagram.com/stories/dragana_mirkovic/3190283797332542595/?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MTc4MmM1YmI2Ng

 

Koliko je velika želja muzičke zvijezde da se izađe u susret publici govori i podatak da će u periodu pretprodaje, do 20. septembra karte biti po povlaštenim cenama, a specijalno za publiku organizovan je i call centar na broj 066/8888-383 na kome će ekskluzivno moći da se rezervišu VIP ulaznice i karte za sektor barskih stolova.