Paparazzo

Dragana od Tonija dobila „majbah“ vredan 400.000 evra za osmi mart

595views

Dragana Mirković već više od dve decenije uživa u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem, ali austrijski biznismen i dalje ne propušta priliku da folk carici pokaže svoju ljubav i pažnju kroz iznenađenja koja joj priređuje, pa joj je tako ove godine za osmi mart kupio automobil vredan 400.000 evra.

–          Toni je sve organizovao u strogoj tajnosti. Automobil je dovezen u garažu, ukrašen mašnama, a pored je bio spreman i sto sa šampanjcem i slatkišima. Dragana je bila ganuta kada je došla i videla koliko se potrudio da je obraduje – kaže naš izvor blizak folk zvezdi.

A da je morao da se ozbiljno potrudi svedoči i podatak da je kupio Mirkovićevoj „majbah S 680“, za koji u svetu već postoji lista čekanja od dve godine. Ipak, kao vlasnik fabrike modela „majbah kupe“ Bijelić je uspeo da dođe na vrh liste tako da je Dragana dobila jedan od prvih proizvedenih modela. Automobil koji će od danas moću da vozi dolazi sa potpuno revolucionarnim tehničkim inovacijama, čitav enterijer je u beloj koži a ključevi su u boji roze zlata.

–          Osmomartovski poklon. Hvala ljubavi – podelila je Dragana oduševljenje na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva