Showbiz

DUGA DEBATA: Obojici mjesto u trećem krugu, ali je Emelin Fetić dominantniji u duelu!

Elvis Bakterović učestvovao je u duelu u drugom krugu “Zvezda Granda” sa Emelinom Fetićem. Prvi se predstavio numerama “Hanuma” i “Kilo gore, kilo dole”, dok je drugi izabrao pesme “Zavet” i “Deficit”.

Obojica su napravili odličnu atmosferu, a publika i žiri su igrali u ritmu. Konačan rezultat bio je četiri glasa sa Elvisa i sedam glasova za Emelina koji se direktno plasirao u treći krug.

“Elvise nije mi se dopala prva pjesma Šabana Bajramovića jer sam ja njega i njegov orkestar “Crne mambe” slušala u jednom lokalu. Meni se to nije dopalo”, rekla je Viki ali se sa tim komentarom nije složila Ana Bekuta.

“Očigledno ih nisi dobro slušala. Dečko je otpjevao šmekerski”, rekla je Ana, a Viki je dodala da neće sa njom da se raspravlja o Bajramoviću jer ona tu muziku poznaje dobro za razliku od njene koleginice iz Priboja.

“Smiri se Viki. Ja volim Anu i ne možeš tako da pričaš sa njom”, rekla je Jelena.

“Prvi kandidat ima odličnu boju i muzikalan je. Mislim da si prvu pjesmu preforsirao i to je bio mali problem”, rekao je Bosanac,  a onda je JK prekinula izlaganje i poručila im “Jao ljudi koliko smarate”.

“Prvi dečko ima lijepe začine u glasu ali je večeras za koplje bio bolji drugi kanditat. Emeline, imaš lijepu boju glasa, lijepolik si i lijepa energija i ponašanje. Nemoj da budeš šlihtara i ljiga i da prilaziš Bosancu, treba da imaš i svoj stav”, poručila je Jelena.

“Hanuma mi se nije dopala ali ti pjevaš opasno. Emeline pjevaš odlično ali obrati pažnju na izbor pjesama”, rekao je Lukas.

“Mislim da je obojici mjesto u trećem krugu.Emeline čestitam!”, rekla je Marija.

Izvor:Grand online