Showbiz

Dženifer Lopez u ZVEZDAMA GRANDA? Bosanac za sve KRIV

Duel u “Zvezdama Granda” koji je oduševio sve članove žirija dogodio se ove subote između Antonije Čerkez (25) iz Širokog Brijega i Almira Delića (35) iz Maglaja. 

Ovaj pevački par raspametio je sve u studiju odabirom pesama, ali i sjajnom energijom koju su pokazali u petom krugu popularnog takmičenja.

IMG_9924.JPG

Inače, Antonija, takmičarka iz tima Dragana Stojkovića Bosanca, predstavila se pesmama “Ti si želja mog života” i “Šakom o stol”, dok je kandidat Snežane Đurišić odabrao numere “Ne žalim” i “Kafanica”.

Koliko su oba takmičara bila odlična svedoči to što je i žiri i publika bila na nogama, ali i rezulat 6:6.

IMG_9899.JPG

– Kad je ovakva atmosfera mogu samo šestice da pljušte – konstatovala je Sanja Kužet nakon duela.

Almir, inače učesnik iz prošlogodišnje sezone koji je vraćen u takmičenje, poželeo da je zahvali Grand produkciji što mu je omogući da se ponovo takmiči.

– Hvala vam puno. Meni je uvek zadovoljstvo. Bavim se muzikom i sve ono što zadnjih desetak godina radim, zahvaljujem ovoj kući. Veliko mi je zadovoljstvo da opet učestvujem  –  istakao je takmičar, na šta je Saša Popović konstatovao:

 Ajde što ste dobili šest glasova, ali što ste razgalili našu publiku!

IMG_9957.JPG

Međutim, kako ovog takmičara pamtimo po naočarima koje godinama nosi, Sašu je zanimalo zašto ih sad nije stavio.

– Dogovorili smo se da bi bilo bolje bez njih, mislim to je zbog osmeha – našalio se takmičar, ali je mentorka Snežana otkrila da mu je ona savetovala da skine naočare.

– Meni da je Ceca u žiriju, ja bih duple đozluke stavio da vidim – dobacio je Saša, što je nasmejalo sve u studiju.

IMG_0013.JPG

Usledilo je preglasavanje, a rezultat je opet bio izjendačen – 3:3.

– A nismo se dogovarali – istakli su članovi žirija, te je odluka bila na Popoviću koji je na kraju odlučio da oba takmičara idu u šesti krug. 

Ova odluka oduševila je i kandidate i njihove mentore, te su u znak zahvalnosti prišli Popoviću i izljubili ga.

IMG_9997.JPG

– Dobro, ajde! Nije Nova godina- dobacila je Marija, a zatim prokomentarisala da je Almir večeras bio odličan i da mu je pesma “Kafanica” legla kao da je njegova, sa čim se i Popović složio. To je zasmetalo Bosancu, te je Saši odbrusio:

–  Zašto nisi pohvalio Antoniju, izgleda kao Dženifer Lopez?!

IMG_9931.JPGViki je prokomentarisala da zaista izgleda svetski, a Bosanac dodao da je on glavni krivac za to, te da mi svojim modnim savetima rado svima pomagao. 

– E, Viki, ja kad bih te uhvatio, ti se ne bi prepoznala – rekao je on, što je nasmejalo sve u studiju.

Izvor: Grand online