Paparazzo

Džidža otkrila koga bi odabrala za mentora u „Zvezdama Granda“???

274views

Pjevačica Aleksandra Džidža Stojković nedavno je za Grand otvoreno govorila o „Zvezdama Granda„, a tom prilikom je otkrila koga bi odabrala za mentora da se sada takmiči.

Iako joj je ovo takmičenje donijelo popularnost, pjevačica priznaje da se ipak sada ne bi ponovo prijavila, a objasnila je i zbog čega.

džidža zvezde granda

Džidža Stojković otkrila koga bi odabrala za mentora u Zvezdama Granda

-Ne dolazi u obzir. Pa ja sad više ne bih mogla da istrpim ničiju kritiku, jer prosto sam formiran i obrazovan pjevač i baš ne bih mogla da istrpim da sad meni neko drži predavanje… Šalim se – rekla je ona za Grand.

džidža

Kako je od prije nekoliko godina uvedeno mentorstvo u „Zvezdama Granda“, zanimalo nas je koga bi Džidža odabrala za mentora, a njen odgovor će iznenaditi mnoge, pogotovo njenog oca Dragana Stojkovića Bosanca.

Ali kada bih recimo birala mentora, birala bih Cecu zato što je ona za mene uvijek bila nedodirljiva. Nikad ja nju nisam ni poznavala, za razliku od Bekute ili Sneže koju znam od malih nogu. Ali ipak ne bih učestvovala ponovo u takmičenju –-objasnila je Džidža i naglasila zbog čega ne bi svog oca uzela za mentora:

-Šta će, Dragan mi je životni mentor, još da mi bude i ovako, nema šanse.

džidža stojković

Podsjetimo, nakon finala „Zvezda Granda“ Džidža je sumirala utiske za Grand i otkrila šta misli o pobjednici Šejli Zonić.

-Šejla je stvarno jedan umjetnik. Skoro sam pročitala da je magistrirala na Muzičkoj akademiji što ću valjda i ja uskoro konačno da uradim. Ona je kompletan jedan muzičar i samo neka nastavi, samo neka ne nestane, što bi se reklo. Želim joj svu sreću zaista, a nadam se da će sada biti bolje te naredne sezone „Zvezda Granda“, da se kandidati ugledaju na ovu sezonu koja se završila – rekla je pjevačica.

 

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/A. Daćić/Grand.online