Paparazzo

Elma Hrustić ” Oazu mira pronašla van Istanbula ” 

241views
Pevačica Elma Hrustić ovih dana pored poslovnih obaveza ima pune ruke posla, rešila je da kupi nekretninu u nekom manjem selu.
I dok mnoge njene kolege se odlučuju za nekretnine na popularnim destinacijama ona se na ovaj korak odlučila upravo zbog  situacije sa koronom u celom svetu . Kako je nastao haos sa koronom i negde nam se usporio i opteretio tempo života, odlučila sam da kupim neko imanje , više sam za opciju sela nadomak Istanbula. Ako nas opet uhvati talas izolacije, karantina da gradski asfalt zamenim slobodom, pošto sam odrasla u Bosni volim mala mesta, jer svakom čoveku je potreban mir a danas posebno kada je svaki dan borba da sačuvate zdravlje rekla je pevačica.
Na ovaj korak sve više se turskih javnih ličnosti  u poslednje vreme odlučuju i cene nekretnina seoskih imanja idu u rangu sa solidnim kućama i stanovima u centru Istanbula, očito da seoski turizam je opet u modi.

11 Comments

  1. I read a lot 1 percent permethrin cream “There are very few machines in the world that will be able to support her at home. Technology is advancing so much that more companies are coming out with these ventilators that you can manage at home.”

Comments are closed.