Showbiz

Elma Hrustić ” Važno je sačuvati delić privatnosti ” (FOTO)

48views
Grandova pevačica Elma Hrustić nekoliko godina vrlo uspešno je prisutna u muzičkom svetu na javnoj sceni ali se uvek trudila da bude van skandala i medijskog trača rekla kazala, jer kako ističe muzika joj je najvažnija.

115650277_604613527115880_1305360846701207761_n.jpg

Sa dosta kolega se druži privatno i sa svima se rado sretne u Beogradu, Sarajevu , Istanbulu ali nikada nije preterano eksponirala druženje na društvenim mrežama jer kako kaže oni su svi obični ljudi.

– Dosta kolega sam ugostila u svome domu u Istanbulu ali sam se uvek trudila da to ostane nekako privatno , jer godinama kada živite u Istanbulu okruženi javnim ličnostima naučite da parče privatnosti je i te kako važno u našem poslu. Kako ističe Turskoj javne ličnosti imaju uređen sistem oni tačno znaju šta smeju da postave na društvene mreže i tako nekad izbegnu i neprijatnost posebno od novina koji se upravo bave tračevim i kazne za povredu privatnosti su velik i zato je negde i sama primenila na sebi sistem svojih turskih kolega i uživa u druženjima sa kolegama iz regiona.

iPiccy-collage.jpg

Leave a Response