Horoskop

Evo kakvu ČAROLIJU nam donosi RUŽIČASTI MESEC u aprilu

408views

Stiže nam ružičasti mesec, a da li znate šta to zapravo znači? Upravo na ovo pitanje priča astrolog i numerolog Gordana Dragišić. 

Ružučasti mesec će se desiti 26. aprila i to u znaku Škorpije, to znači da će nam ova mesečeva energija pomoći da isteramo stvari na čistac. Sve ono što je bilo tajno sada postaje javno! Laž koja se dugo skrivala konačno izlazi na videlo, bilo kroz partnerske odnose, poslovne, kolegijalne – započinje priču Goca i dodaje da znak Škorpiona pomaže da napravimo prostor za rast emocija i suočavanje istih.

167390084_118812016956166_8746828006222269851_n.jpg

Goca tvrdi da ćemo u ovom periodu biti emotivniji i ranjiviji, zato je važno da pripazimo na burne reakcije.

– Pun mesec je simbol druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja. Osim što će jako da sija na nebu, ovaj mesec će i osvetleti mnoge umove, tako da je pravo vreme da se prekine sa lošim navikama, i da konačno učinimo nešto dobro za nas i nama bliske ljude –  kaže Goca.

Takođe, period punog Meseca obasjaće nas svojim zracima, te će biti period i kom širimo ljubav i krećemo u noviji, svetliji i lepši život.

–  Ovo je period koji donosi puno pozitivne energije. Vreme je da se svega lošeg oslobodimo, čak i loše prošlosti koja nas je negde proganjala. Vreme je da se prihvatimo pozitivne energije i pozitivnih misli. Mnogi će tokom ružičastog Meseca doživeti potpune promene– tvrdi astrolog i numerolog.