Showbiz

Evo što je Dragan Nikolić rekao kad su ga pitali zašto on i Milena nemaju djecu

1.2kviews

Život Milene Dravić obilježila je velika ljubav s kolegom Draganom Nikolićem, koja je trajala više od 40 godina, sve do njegove smrti 2016. godine.

Par se vjenčao krajem decembra 1971. godine, a rastavila ih je Draganova smrt nakon 45 godina braka. Upoznali su se 1969. na snimanju filma Horoskop, kad je Milena već uživala veliku popularnost, dok je Nikoliću to bio tek četvrti film.

“Tad sam prvi put vidio Milenu Dravić uživo. Bilo nas je petorica momaka koji su igrali velike uloge, a ona je igrala jedinu žensku ulogu u filmu. Na snimanju smo se sprijateljili. Bilo je to jedno veliko druženje, a kasnije se rodila ljubav”, opisao je prije nekoliko godina za espreso.rs.

Dodao je da među njima nema ljubomore.

“Bez obzira na to što je Milena, kad smo se upoznali, radila mnogo više nego ja i bila popularnija, nikakva ljubomora kod nas ne postoji, jer smo oboje radili dovoljno. Imali smo paralelne i podjednako uspješne karijere, nikad nije bilo poslovne zavisti”, rekao je.

Na pitanje koja je formula uspjeha tako dugotrajne ljubavi, odgovorio je: “Uvijek moraju postojati tolerancija i razumijevanje, pa onda sve ostalo. Za brak koji traje duže od 30 godina može se naći više razloga da se on prekine nego da opstane. Smatram da je najlakše nešto presjeći i završiti, mnogo je teže boriti se. Ponekad i mala svađa može osvježiti dan. Ponekad je potrebno biti i ljubomoran jer je i to jedan od pokazatelja ljubavi, samo što ja nisam to pokazivao. Što se nekih svađa tiče, Milena je uvijek bila glasnija, ali je i brže praštala.”

Novinar ga je pitao i nedostaje li im roditeljstvo, s obzirom na to da nisu imali djece.

“Biti roditelj je jedno iskustvo i nešto što je potrebno svakom živom biću zbog nastanka vrste. Smatram da je to što nemamo djecu veliki nedostatak, ne mana, ali jednostavno je tako. To nam daje šansu da svu djecu gledamo kao svoju. Mi imamo našu malu nećakinju Ivu. Ona nam je nadoknadila sve ono što mi nismo imali i oko nje se okreće cijeli naš svijet”, rekao je Dragan.

Izvor: Index.hr