Lifestyle

Evo u čemu je tajna 91-godišnje super bake! Dobrila Čabrić predstavila eliksir mladosti

2kviews

Najstarija učesnica i pobjednica šoua „Nikad nije kasno“ 91-godišnja Dobrila Ivanovska Čabrić svojom pozitivnom energijom i izgledom oduševila je i publiku i žiri  i stekla armiju fanova. Interesovanje za ovom super bakom ne jenjava ni dan danas, a o njenoj popularnosti svedoči i to što će pobjednica takmičenja veterana uskoro objaviti i knjigu o svom životu (VIŠE O TOME OVDE), piše Grand.Online.

Pored knjige, Dobrila uveliko radi i na novim pjesmama, a nedavno je predstavila i proizvod koji je zaslužan za njen mladalački izgled. Napitak za vječnu mladost nedavno je poklonila i Žiki Jakšiću u emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj je gostovala.

„U Rusiji sam ga koristila dok sam bila na turneji. Tad sam i dobila recept, ali sam sad konačno riješila da ga predstavim i kod nas. Moj eliksir mladosti zove se Tajnata na mojata mladost“, otkrila je Dobrila i dodala da je već krenula potražnja za ovim proizvodom. A u čemu je tajna ovog proizvoda saznali smo upravo od Dobrile. Više o tome pogledajte u videu: