Paparazzo

Gledao sam je kao sestru: Karamela je prestao ovo da radi kada je umrla Ksenija Pajčin! Sve mu se promijenilo u životu!

69views

Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine, koji je potom izvršio samoubistvo. Da je živa, Ksenija bi danas napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela.

On kaže da je Kseniju gledao kao sestru, kao i da se sjeća svakog zajedničkog trenutka.

Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, voljela je da pričamo o karijeri, poslu. Voljeli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvijek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije voljela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to.

Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim svijeću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni poslije toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao“, rekao je Karamela i otkrio kada je saznao za smrt najbolje prijateljice.

Jedan novinar me je pozvao i pitao me kad sam se posljednji put čuo sa Ksenijom. Znao sam da nešto nije u redu. Bilo je podne, oko 17 časova… Rekao mi je da pozovem njenu majku Ljubicu. Kad sam je pozvao rekla mi je samo: „Ništa nije kako treba“. Odmah sam sjeo u auto i krenuo do Nikšićke, do Ksenijinog stana. Ni sam ne znam kako sam uspio da se dovezem do tamo. Kad sam stigao, saznao sam šta se desilo… Jezivo je bilo. Užas…

Leave a Response