Paparazzo

Gledao sam je kao sestru: Karamela je prestao ovo da radi kada je umrla Ksenija Pajčin! Sve mu se promijenilo u životu!

809views

Kseniju Pajčin ubio je dečko Filip Kapisoda 16. marta 2010. godine, koji je potom izvršio samoubistvo. Da je živa, Ksenija bi danas napunila 42 godine, a jedan od onih kojima mnogo nedostaje jeste Goran Stojićević Karamela.

On kaže da je Kseniju gledao kao sestru, kao i da se sjeća svakog zajedničkog trenutka.

Ona je bila veliki laf, prijatelj, nikad nije pričala o svojim ljubavnim problemima, voljela je da pričamo o karijeri, poslu. Voljeli smo da izlazimo zajedno, njene rođendane proslavljali smo uvijek u najužem krugu, bila je jednostavna i skromna. Nije voljela neka pompezna slavlja. Otkad nje nema, prestao sam i da izlazim, jednostavno nisam naišao na osobu koja bi mi odgovarala. Ksenija je bila nešto posebno i svako ko ju je poznavao dobro, znao je to.

Nekad smo izlazili za njene rođendane, a otkad je nema svake godine tog 3. decembra odem na njen grob, zapalim svijeću i isplačem se, volim da odem rano ujutru kad nema nikoga, bude mi nekako lakše. Takvo prijateljstvo mi se nikad nije ponovilo u životu. Danas se ljudi druže iz interesa, sve je postalo nekako lažno. Ni poslije toliko godina ne mogu da prebolim što sam izgubio pravog prijatelja, kakvog više u životu nisam stekao“, rekao je Karamela i otkrio kada je saznao za smrt najbolje prijateljice.

Jedan novinar me je pozvao i pitao me kad sam se posljednji put čuo sa Ksenijom. Znao sam da nešto nije u redu. Bilo je podne, oko 17 časova… Rekao mi je da pozovem njenu majku Ljubicu. Kad sam je pozvao rekla mi je samo: „Ništa nije kako treba“. Odmah sam sjeo u auto i krenuo do Nikšićke, do Ksenijinog stana. Ni sam ne znam kako sam uspio da se dovezem do tamo. Kad sam stigao, saznao sam šta se desilo… Jezivo je bilo. Užas…