Showbiz

“GOLUB PREVRTAČ” Vendi podržala Konstraktu i OPLELA po Lukasu: “Trebalo je da ga OPERE u lavoru, stao bi”

833views
Pevačica Vesna Vukelić Vendi žestoko je oplela po kolegi Aci Lukasu koji je nedavno izjavio da mu se ni malo ne dopada Konstraktina pesma koja nas je ove godine predstavljala na izboru za Pesmu Evrovizije.

vendi.png

Pevačica je javno iznela svoje mišljenje o Lukasovom postupku i istakla da mu je krivo što se on nije pojavio na ovom prestižnom muzičkom takmičenju. Takođe je dodala da Lukas u Torinu ništa ne bi uradio, jer takvih kao što je on ima na svakom ćošku.

– On misli da je njegovo mesto tu, da treba da se rotiraju, a ja sam objasnila da je on čovek koji ne bi imao nikakav efekat da ode i da nas predstavlja, jer takvih kao što je on ima na svakom ćošku tamo od Amsterdama pa nadalje i to su face kakvih se oni gnušaju, zato sam i objasnila da je on zapečen čovek u tim svojim gresima i tim nekim otpadnim prljavštinama – objasnila je Vendi u emisiji “Grand magazin” i dodala:

– On ume da bude i jako duhovit za razliku od mnogih, međutim pokazao se kao golub prevrtač, a ja to ne volim. Da se neko druži sa nekim, pa onda ga pljuje, pa se liže, vraća se, pa se prevrće. Valjda su njemu smetali ti lavori, tako da je Konstrakta ustvari trebala njega da okupa u tom lavoru, jer on ceo može da stane u njega.

Foto: Printskrin: Grand tv/Izvor: Grand online