Showbiz

GRUPA HURRICANE IZBACILA 3 NOVE PESME  (VIDEO)

620views

Grupa Hurricane predstavila je 3 nova singla.

IMG-20201119-WA0100.jpg

admiral casino

,,U vremenu kada ne možemo da se družimo sa našom publikom na našim nastupima, rešili smo da im poklonimo tri nove pesme.”– kažu devojke iz grupe Hurricane.

U pitanju su singlovi, Čaje šukarije koju je proslavila Esma Rdžepova a ovog puta u aranžmanu Darka Dimitrova devojke su izvele potpuno novu verziju pesme.

Spot se snimao na filmskim lokacijima u staklari u Pančevu gde se snimaju filmovi za Bolivud. U spotu je učestvovalo 30 igrača Beogradskog igračkog centra a spot potpisuje Dejan Milićević.

Spot za drugu pesmu pod nazivom Lopove koju potpisuju Kanerasi, režirao je takođe Dejan Milićević. U oba spota, devojke su se predstavile potpuno drugačije. Njihov vizuelni identitet je potpuno promenjen i što se tiče stajlinga i što se tiče predstavljanja u spotovima.

Treći singl je pesma Want ya koju su devojke snimile prošlog decembra u Los Anđelesu u Univerzalovom studiju a autori pesme su Bryan Todd, Adis Eminić i Vanessa Campagna. Ono što je jako zanimljivo je to da se u ovom spotu pojavljuju njihovi fanovi, spot je sniman u Beogradu a režirao ga je Đorđe Obradović.

,,Jako nam nedostaju nastupi ali je sad veoma bitno da se svi suzdržimo kontakata i da sačekamo da se što pre završi ova pandemija. Nadamo se vrlo brzom druženju a do tad, slušajte nas a mi vam spremamo još više iznenađenja. Pošto ne možemo da se družimo po diskotekama, družićemo se na našim društvenim mrežama i naravno svim emisijama na našim televizijama.”

IMG-20201119-WA0111.jpg

Foto: D. Milićević