Nekategorisano

Halid Muslimović održao koncert za pamćenje u Banja Luci i obeležio 40 godina karijere

29views
Sinoć je u prepunoj dvorani ” Borik ” u Banja Luci legenda narodne muzike Halid Muslimović održao svoj solistički koncert i obeležio 40 godina rada na muzičkoj sceni.
Halid Muslimović uspeo je da publiku dovede do vrhunca svakom svojom pesmom, ređao je svoje dobro poznate stare i nove hitove koji su dočekani uz ogroman aplauz i ovacije, publika je pevala na glas a koliko je sam pevač bio srećan dovoljno govori što osmeh nije skidao sa lica.
Pored legendarnog pevača na bini su mu se pridružili Zorica Brunclik u pratnji Miroljuba Aranđelovića Kemiša, pevač Duško Kuliš,Adelisa koji su svojim pesmama zagrejali atmosferu među publikom kao i mladi pevač Aleksandar Dulić sa kojim je Halid otpevao novu duetsku pesmu sve pod pratnjom orkestra braće Dmitrović i Jarani band.
Banja Luka je sinoć bila deo jedne muzičke istorije gde je Halid Muslimović pokazao zašto ga publika voli i zašto je legenda narodne muzike, i na radost publike širom regiona u sledećoj godini očekuju nas novi koncerti koji će se dugo pamtiti.
Foto: Privatna arhiva