Showbiz

Halid Muslimović spremio neviđeno iznenađenje (FOTO)

217views
Legendarni pevač Halid Muslimović ne gubi vreme u izolaciji i dok se celi svet bori sa opakim virusom korona , pevač i u najtežim trenucima misli na svoju publiku.
Halid Muslimović iznenadiće publiku novim spotom za numeru ” Sijeda kosa počela je ” koja bi za nekoliko dana trebalo da ugleda svetlost dana na radost publike. Ono što je posebno zanimljivo da je spot sniman u kućnoj varijanti a rediteljska palica pripala je Enisu Muslimoviću, koji je velika podrška svome ocu u karijeri, dok za stajling su bile zadužene lepše polovine porodice Muslimović , supruga Adelisa, ćerka Lejla i snaja Maja koje su se potrudile da Halid u novom drugačijem spotu izgleda dobro i sigurni smo da će se publici dopasti novo remek delo porodice Muslimović .
Ali tu iznenađenjima nije kraj i ubrzo će publika imati prilike da premijerno čuje i dve nove numere ” Za moju tugu nosača nema ” i ” Idite i zovite je ” koje će biti propraćene i spotovima. I dok sa nestrpljenjem očekujemo nove hitove, legendarni pevač poručuje ” Ostanite kući i uživajte u dobrim notama koje posvećujem upravo vama “