Paparazzo

Haris Džinović nakon razvoda – „Šijem i perem sudove“

348views

O brzopoteznom razvodu poznatog pjevača Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne kreatorke  Meline, i dalje se priča.

Haris ističe da je spreman za novu ljubav, da mu je potrebna emotivna partnerka, ali ima određene zahtjeve.

-Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je on za „Prvu“.

FOTO MUNJA 17042014 6

Džinović ne krije da zna svašta nešto da radi po vili na Senjaku, te da se neće oslanjati na pomoć iduće partnerke.

Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vrijeme sam slobodan – rekao nam je Haris nedavno.

Ja kad kuham kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano – dodao je Džinović tom prilikom.

FOTO MUNJA 17042014 8

Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtjevnog čovjeka, pa čak i namćora.

-Jesam zahtjevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtjevnog čovjeka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija – kazao je on, pa se osvrnuo na Melinu.

-Sjećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovdje, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poredano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista – rekao je tad Haris.

 

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković/Grand.online