Horoskop

HOROSKOP Nisu dobar spoj ni za prijateljstvo ni za ljubav

62views

Postoje kombinacije znakova koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanju. Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe. Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dvije kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome.

Lav i Rak: Veza ovog para nikad se ne završava dobro. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi.

Samopouzdani su i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, ali su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi. Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj odbrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju uništi vezu.

Jarac i Vodolija: Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na osnovu toga kako se osjećaju, Vodolije su praktične.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Ovan i Devica: Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Izvor: pult24.info

1 Comment

  1. Wonderful site. Lots of useful info here. I’m sending it to several friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks for your effort!

Leave a Response