Horoskop

Horoskopski parovi koji se najčešće varaju međusobno

1. Ovan i Bik 

Ovan i Bik se jako međusobno privlače te su na prvi pogled sjajan par. Međutim, vatreni Ovan nije ni približno veran kao Bik. Ljubav će stalno biti na iskušenju – jer je Ovan sklon prevari.

2. Blizanci i Vaga 

Osobe rođene u znaku Blizanaca i Vage provode rado puno vremena zajedno. Imaju puno sličnosti, a Vaga voli prevrtljivu prirodu Blizanaca. Međutim, Blizanci se brzo počnu osećati sputano te nisu verni koliko su to osobe rođene u znaku Vage. Vrlo brzo u njihovoj vezi dođe do napetosti – i prevara.

3. Rak i Jarac 

Rak uživa u udvaranju Jarca, dok se Jarac zaljubi preko ušiju u osećajnost Raka. Premda to u početku zvuči kao idealna veza, Raku brzo počne biti dosadno. Zbog toga Rak brzo traži aferu.

4. Lav i Strelac 

Vatreni znakovi Lav i Strelac su u početku jako zaljubljeni te se međusobno obasipaju pažnjom. Međutim, Lavu je stalno potrebna pažnja koju mu Strelac ne može pružiti. Zato Strelac brzo “pogađa” nove ljude. Oba horoskopska znaka ne ulažu dovoljno potrebne energije u vezu i nakon nekog vremena se ne shvataju ozbiljno.

5. Škorpija i Ribe 

Ova dva horoskopska znaka ne mare baš previše za vezu, pa im ne pada teško da varaju. Pošto oba znaka nisu baš verna, mogu biti u nekoj prividnoj vezi.

6. Vodolija i Devica 

Vodolija odmah privlači nevino zračenje Device. Ali, vrlo brzo ima potrebu švrljati. Osim toga, Devica se ne može nositi sa spontanošćuVodolije, pa često dolazi do svađe.