Horoskop

Horoskopski znakovi koji mogu da budu MILIJARDERI

19views

Prema astrologiji, neki horoskopski znaci imaju veće šanse da se obogate.

Prema analizi Forbsove liste o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazalo se da neki horoskopski znaci imaju veće šanse da tokom života postanu milijarderi.

O kojim je horoskopskim znacima reč, prenosi zadovoljna.nova.rs.

dollars-499481_1920.jpg

JARAC

Nije iznenađujuće da se Jarac našao na tom spisku. Osobe rođene u ovom znaku su najmarljiviji i najvredniji horoskopski znak. Jarčevi su odlučni, ambiciozni i pronicljivi. Osim toga, Jarčevi izuzetno cene novac i želja im je da dobro zarađuju. Osobe rođene u ovom znaku vole da žive lagodno i luksuzno.

LAV

Lavovi su takođe prilično ambiciozne osobe koje imaju materijalističke ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku teže tome da budu uspešni i da ih drugi ljudi cene i dive im se. Uz to, Lavovi su izuzetno snažne osobe s izraženim rukovodilačkim veštinama, pa su stoga po prirodi dobre vođe. Zbog toga se druge osobe često ugledaju na njih.

money-3219337_1920.jpg

ŠKORPIJA

Škorpije su snažne i neustrašive i mogu da budu nemilosrdne kada žele da ostvare svoje ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku ne boje se ničega. Ne vole da rade za druge, piše metro.co.uk. Oni su alfa znak.
Lestvica horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse da postanu milijarderi:

Jarac Lav Škorpija Bik Vaga Devica Ribe Ovan Strelac Rak Vodolija Blizanci.

Foto: pixabay

Leave a Response